ANTALYA / KEPEZ - Şehit Ali Daniyar Ortaokulu

May

Aydında Düzenlenen Yıldız Kız Futsal Müsabakalarında Takımımız grupları geçerek adını Türkiye yarı Finallerine yazdırdı.

May

Yıldız Kız Futsal Takımımız Balıkesir Burhaniye de düzenlenen Türkiye Yarı Finallerinde grubunu Lider bitirerek Adını Türkiye’de son 16 takım arasına yazdırdı.

Nis

Forma sponsorumuz SET grubu Başkanı Alper ALVEROĞLU’na ve okulumuz öğrenci velisi Mehmet TAN’a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Nis

2022-2023 Okul Sporları Antalya 1.Kümede yarışan Kız Futsal Takımımız İl 2.si olup Türkiye Gruplarında Yarışacak.

Ara

Ahenk Projesi kapsamında Kepez Kaymakamımız Sayın Nusret ŞAHİN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kenan YAVUZ ve Şube Müdürümüz İlhami KOTAN okulumuza ziyarette bulundular. Nazik ziyaretlerinden ötürü kendilerine çok teşekkür ederiz.