ANTALYA / KEPEZ - Şehit Ali Daniyar Ortaokulu

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Okulumuz 1978-1979 eğitim- öğretim yılında hizmete girmiştir. Binamızda açıldığı zaman okulumuzun kendi öğrencileri haricinde Emekevler Ortaokulu  öğrencileri de eğitim görmüştür. Daha sonra 1991 yılında Yeni Mahalle İlköğretim Okuluna taşınmışlardır.

2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılında  Hayırsever İş Adamı Abdülkadir ÖZKAN tarafından yaptırılan, 15 Derslik ve 2 anasınıfı olan ek binamız tamamlanmış olması nedeniyle İsim değişikliğine gidilmiş ve Addülkadir Özkan İlköğretim Okulu olarak eğitim öğretime devam etemkteyken; yenieğitim sistemine geçilmesiyle birlikte Addülkadir Özkan İlkokulu ve Addülkadir Özkan Ortaokulu olarak 2013 Mayıs ayına kadar eğitim öğretimini sürdürmüştür.07.05.2013 tarihli Valilik komisyon kararıyla İlk ve ortaokul müdürlükleri ayrılmış olup orta okul olarak kullanılan eski bina Emekevler Ortaokulu olarak değiştirilmiştir.Okulumuzun adı 02.03.2017 tarihli Valilik oluru ile ŞEHİT ALİ DANİYAR ORTAOKULU olarak değiştirilerek eğitim öğretim faaliyetini sürdürmektedir.   Binamız , zemin ve 1. kat olmak üzere 2 katlı, 11 dersliklidir. Okul bahçesi 11840 metrekarelik geniş bir alana sahiptir. Okulun bahçesi beton duvarlarla çevrilmiş, üzerine demir ve tel örgü yapılmıştır.

2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı için,Ortaokul olarak kullandığımız binamız, giriş katında 5 derslik, müdür  yardımcısı odası, rehberlik servisi odası ve hizmetli odası, 1. Katında 6  derslik, memur odası, öğretmenler odası bulunmaktadır. Öğretmenler odası 2005 yılında bölünerek oluşturulan 1 okul kitaplığı hizmet vermektedir.

Binalarımızda arşiv ve depo olarak kullanılacak fiziki mekan  olmadığından dolayı, arşiv ve depo olarak çatı boşluğu kullanılmaktadır. Kiremitten yapılmış olan okul çatısı 2004 yılında yenilenmiş ve izolasyon yapılmıştır.

Okulumuzda;1 müdür ve 1 müdür yardımcısından oluşan idari kadro, 15 kadrolu,1 ücretli öğretmen,1 memur ve 1 hizmetliden oluşan toplam 20 personel ile eğitim öğretim hizmeti sunulmaktadır.

Okulumuzda 147 erkek, 158 kız olmak üzere toplam 305 öğrencimize eğitim öğretim vererek onları hayata hazırlamaktayız.

Yayın: 02.04.2015 - Güncelleme: 12.11.2021 14:18 - Görüntülenme: 1837